Despre serviciu

Serviciul „Monitorizare agent” permite monitorizarea online a agenţilor mobili, ce se deplasează fără unităţi de transport. Serviciul este destinat companiilor cu o flotă de agenţi de expediţie, curierat, pază şi multe altele.

 

De ce aveţi nevoie de acest serviciu

Pentru a realiza monitorizarea agenţilor, administratorul reţelei virtuale va utiliza interfaţa web https://agent.moldcell.md, unde va putea vizualiza, în regim online, deplasarea agenţilor companiei.

 

Recomandări: alegeţi un browser pentru o navigare de calitate, de ex. Google Chrome 5.0-8.0, Mozila Firefox 4.0, Apple Safari 5.0, Opera 10.6-11.01 sau MS Internet Explorer 9.

 

Cum funcţionează?

Monitorizarea  agenţilor este posibilă datorită semnatului GSM emis de către telefonul mobil utilizat de către fiecare agent, precum şi de locaţia antenei GSM ce deserveşte semnalul respectiv.

Important!

Informaţia despre amplasarea obiectului nu este exactă şi poate avea o marjă de eroare de până la 25 kilometri de la locul obiectului arătat pe hartă, în dependenţă de localitate. Calitatea serviciului poate fi afectată în dependenţă de trăsăturile locale ale reliefului şi ale construcţiilor, a condiţiilor meteorologice, precum şi dacă obiectul se află la o înălţime ce depăşeşte 30 metri, în apropierea sau în interiorul clădirilor, încăperilor aglomerate, în încăperile în care utilizarea terminalului mobil este interzisă, în subsol şi în alte încăperi subterane sau semi-subterane, tuneluri şi în timpul zborurilor.

Serviciul este disponibil în aria de acoperire a Operatorului, doar pe teritoriul Republicii Moldova, cu excepţia părţii teritoriului din partea stângă a Nistrului. Serviciul nu este disponibil în Roaming.